Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 23:13

Απόβαση στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες μετά τη συνάντηση με τους υπουργούς (vd)

Απόβαση στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες μετά τη συνάντηση με τους υπουργούς (vd)

Απόβαση στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ετοιμάζουν οι αγρότες, μετά την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 του μήνα συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας, και μεταξύ άλλων τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Ασφάλισης.


Ο κ. Αποστόλου δήλωσε για την επικείμενη συνάντηση πως πρόκειται για την πρώτη ουσιαστικά συζήτηση με αγρότες. Όπως είπε, είχε απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες για ουσιαστικό διάλογο από την αρχή των κινητοποιήσεων. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Φιλοδοξούμε να είναι μια συνάντηση όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα».

Σε άλλο σημείο της δήλωσής του ανέφερε πως «Ξεκινάμε λοιπόν με κοινή πρόθεση, αυτό τουλάχιστον φάνηκε και από την πλευρά των αγροτών, να συζητήσουμε σε βάθος και ουσιαστικά να καταλήξουμε κατά το δυνατόν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα».

Οι αγρότες πάντως απευθύνουν ήδη κάλεσμα σε δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που κλιμακώνονται. Για την Παρασκευή μάλιστα, έχει προγραμματιστεί να αποκλειστούν ΔΟΥ σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου, την ώρα της συνάντησης στο υπουργείο.





Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022