Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 12:07

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

«Πελοπόννησος Expo»: 9 - 13 Νοεμβρίου, Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (Κτίριο Γ.Ε.Α.)
Η πρώτη έκθεση της Πελοποννήσου «Πελοπόννησος Expo» ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους.

Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (Κτίριο ΓΕΑ). Από ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών. Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα. Κάθε μέρα γευτείτε… «Πελοπόννησος Expo»! Παραδοσιακές Συνταγές από όλη την Πελοπόννησο.
Το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «Μαγειρέματα» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους όλων των νομών της Πελοποννήσου: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από την «γευστική παλέτα» των Πελοποννησιακών παραδοσιακών συνταγών που θα ετοιμάζονται εκείνη την ώρα από τον Σεφ Βασίλη Γιαννόπουλο και σεφ από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.
Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών Περιπλανηθείτε από περίπτερο σε περίπτερο και απολαύστε τα happenings και events που διοργανώνουν οι εκθέτες στο χώρο τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 19:00, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Λαρσινό, για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 18:30 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ για την αγάπη και την προσφορά του στην Πελοπόννησο. Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ. Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 17:30 -22.00, στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης LIVE COOKING. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει «μαγειρέματα» στο πλαίσιο της προώθησης των Πελοποννησιακών Προϊόντων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:00, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον κ. Λουρδή Γιώργο (Μηχανολόγο Μηχανικό) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού (Fishing Tourism), τόσο στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και σε άλλες περιοχές της Πατρίδας μας, ένας απόλυτα εφικτός στόχος». Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση που εστιάζει στην ενημέρωση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 09.00-21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία. Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 18.30 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας θα παρουσιάσει το νέο τουριστικό οδηγό του Δήμου Τριφυλίας. Στη συνέχεια ο Σεφ Βασίλης Γιαννόπουλος θα ετοιμάσει παραδοσιακές συνταγές της περιοχής.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ MARKETING. Ενημερωτική ημερίδα του portal Καλημέρα Αρκαδία για την ενημέρωση επιχειρηματιών για σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση του διαδυκτιακού κοινού, μέσα από το συναισθηματικό Marketing.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.00-17.00 στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ. Ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.00 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη και το Δήμο Τριφυλίας με ορχήστρα. Κώστας Μήτσης & Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Κώστας Φιλιππίδης λαούτο και Χρήστος Λυκουρέντζος κρουστά. Ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της «Πελοπόννησος Expo» και για τις εκδηλώσεις των εκθετών που διοργανώνουν στη διάρκεια της έκθεσης στο συνεδριακό κέντρο ή στα περιπτερά τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.00. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr.


Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα