Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 23:29

Αυθεντικές εμπειρίες στην Costa Navarino με Navarino Icons

Η Costa Navarino,  καλωσορίζει τη φετινή περίοδο συγκομιδής με μια ποικιλία από αυθεντικές εμπειρίες, που γιορτάζουν την πλούσια γαστρονομία της περιοχής και προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία των παραδοσιακών πολυβραβευμένων προϊόντων διατροφής  Navarino Icons.

Όσοι αποφασίσετε την περίοδο αυτή να επισκεφθείτε την Costa Navarino, προορισμό αειφόρου ανάπτυξης, έχετε τώρα τη δυνατότητα να συμμετάσχετε  σε δραστηριότητες, άρρηκτα συνδεδεμένες με το παρελθόν αλλά και το παρόν της περιοχής, όπως:

Συγκομιδή της ελιάς με τον παραδοσιακό τρόπο, που αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των Μεσσηνίων εδώ και αιώνες. Η εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια της Costa Navarino, παρασκευασμένο με φρέσκα και αγνά υλικά, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο των Navarino Icons από τους ελαιώνες  της περιοχής.

Γευσιγνωσία ελαιολάδου και μύηση από τους ειδικούς στις διάφορες ποικιλίες και στις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της Μεσσηνίας - το γνωστό από τον Όμηρο και ως «χρυσό υγρό» - που θεωρείται από τους γνώστες και λάτρεις του καλού φαγητού ως το καλύτερο παγκοσμίως.

Ή ένα μάθημα παραδοσιακής Μεσσηνιακής μαγειρικής από γυναίκες της περιοχής, που ολοκληρώνεται με ένα πλήρες γεύμα.  Πάρτε μέρος στην προετοιμασία του γεύματος χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και τοπικές συνταγές της Πελοποννήσου, που έχουν περάσει από γενεά σε γενεά. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία βαθύτερης γνωριμίας με την περιοχή της Μεσσηνίας, τα γαστρονομικά της έθιμα και κατ’ επέκταση, τον πολιτισμό της.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα