Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 12:37

ΘΕΜ: Συνεργάσία με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα Βασίλειο Φλώρο

ΘΕΜ: Συνεργάσία με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα Βασίλειο Φλώρο

Το ΘΕΜ (Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης) στην νέα περίοδο θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα Βασίλειο Ρ. Φλώρο, σύμφωνα με ανακοίνωσή του φορέα.

Ειδικότερα:

Μετά την περσινή μας επιτυχημένη παρουσία, εφέτος στην χειμερινή περίοδο θα ανεβάσουμε στην σκηνή το γνωστό έργο του Λώρενς Κάσλερ « Να ζει κανείς ή να συζεί». Μια σπαρταριστή κωμωδία που περίτεχνα αναποδογυρίζει την συντροφική και συζυγική ζωή εν μέσω μιας παράστασης του Άμλετ.
Το δεύτερο έργο που θα ανεβεί στην καλοκαιρινή περίοδο είναι ο «Μινώταυρος - τα αθώα τέρατα». Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, σε πρώτη παρουσίαση, του Βασιλείου Ρ. Φλώρου. Βασίζεται στην κλασική ιστορία με τις απαραίτητες βέβαια παραλλαγές, με τις ρίζες του στην μυθολογία και τραγωδία και με τον κορμό του και τα κλαδιά του στα διαχρονικά ερωτήματα της σύγχρονης εποχής.
Το Θ.Ε.Μ. ξεκινά τα τμήματα θεατροπαιχνιδιών κάθε Οκτώβριο και ανεβάζει παράσταση με την εφηβική του ομάδα. Κάθε χρόνο διοργανώνει πολλές άλλες δράσεις, όπως μαθήματα θεάτρου, αφιερώματα, εργαστήρια, παρουσιάσεις, επιτελώντας τον εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και πνευματικό του σκοπό, στηρίζοντας την τέχνη και τον πολιτισμό τόσο στην πόλη της Μεσσήνης όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, συμμετέχοντες, συντελεστές, χορηγούς, θεατές που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις μας, καθώς επίσης και το Δήμο Μεσσήνης για την πολύτιμη βοήθειά του.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022