Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 14:00

Ορχήστρα - χώρος πολιτισμού: Ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα στο Νίκο Γούναρη

Ορχήστρα - χώρος πολιτισμού: Ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα στο Νίκο Γούναρη

Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση-αφιέρωμα στον θρυλικό Έλληνα συνθέτη και τραγουδιστή Νίκο Γούναρη ,το Σάββατο 31 Αυγούστου στο χώρο της ‘’ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ’’, στην Αρχαία Μεσσήνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου "Ορχήστρα - χώρος πολιτισμού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παράσταση γέμισε τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων, με μνήμες, γέλιο και συγκίνηση.
Ο σπουδαίος πιανίστας και διακεκριμένος δημοσιογράφος Δαυίδ Ναχμίας, μαζί με τον καθηλωτικό ερμηνευτή Θάνο Πολύδωρα, πήραν από το χέρι το κοινό και με όχημα τις αθάνατες μελωδίες του Νίκου Γούναρη, το οδήγησαν σε έναν άλλο ‘’τόπο’’, γεμάτο από ομορφιά…
Ο Δαυίδ Ναχμίας και ο Θάνος Πολυδώρας δεν είναι απλώς συνεργάτες, αλλά δύο φίλοι και συνοδοιπόροι στη μουσική εδώ και πολλά χρόνια. Η μακροχρόνια πορεία τους στον χώρο της μουσικής, και ειδικότερα στο είδος που εκπροσωπεί ο Νίκος Γούναρης, είναι γεμάτη αγάπη, πάθος και αμέτρητες ώρες δουλειάς. Αυτή η αφοσίωση φάνηκε στη σκηνή, καθώς το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ιδιαίτερη χημεία και τη βαθιά σύνδεση μεταξύ τους.
Οι δύο καλλιτέχνες, φωτεινοί και ταπεινοί, γεμάτοι καλοσύνη, όπως γεμάτος καλοσύνη άλλωστε ήταν και ο ανεπανάληπτος τροβαδούρος Νίκος Γούναρης, δημιούργησαν μια τόσο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που έκανε το κοινό να νιώσει σαν να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους…Το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης ήταν η απόδειξη της συναισθηματικής απογείωσης που προκάλεσαν στο κοινό οι καλλιτέχνες, καθώς και η επιβεβαίωση της διαχρονικής δύναμης των τραγουδιών του Νίκου Γούναρη και της ικανότητάς τους να ενώνουν ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022