Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 15:51

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Town By The River Festival 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το  Town By The River Festival 2024

Με τις δύο μεγάλες συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα και του Πάνου Βλάχου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του τρίτου Town By The River Festival. Η μεγάλη γιορτή της πόλης έφτασε στο τέλος της.

Ειδικότερα:

Το πολυθεματικό Town By The River Festival είναι ένα σύνθετο μοναδικό εγχείρημα που κατάφερε να συγκεντρώσει, στις ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, χιλιάδες άτομα στην πόλη μας, να ταράξει τα νερά και να καθιερωθεί ανάμεσα στα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής πολυετούς δουλειάς που δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια των συλλόγων και φορέων, των καλλιτεχνών και του κοινού της πόλης. Οι αληθινοί πρωταγωνιστές είναι όσοι συμμετείχαν, όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσοι συνέβαλαν έστω και ένα μικρό λιθαράκι ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που γίνατε “Μέρος της Γιορτής” της πόλης μας.

Στο φροντισμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο πανέμορφο ποτάμι της Έρκυνας με εκδηλώσεις που κυριάρχησε και το μυθολογικό στοιχείο. Ξεχώρισαν οι δύο μεγάλες συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα και του Πάνου Βλάχου, ο μεγάλων διαστάσεων Δούρειος Ίππος του εικαστικού Αλέκου Τσαμάτη, η συναυλία με τα τοπικά συγκροτήματα της πόλης μας και το Bucket Drumming. Ένα πλήθος εκδηλώσεων, εικαστικά δρώμενα, μουσική, κινηματογράφος, παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και γελοιογραφίας, βιβλίο, οικολογία και ανακύκλωση, αστρονομία, παιδικές δραστηριότητες, river και aerial yoga show, πεζοπορικές αναζητήσεις και φυσικά οι δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του ΑΚΟΛ o νυχτερινός αγώνας δρόμου “NightRun 3” και ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας “Levados Mountain Bike 2024” που συγκεντρώνουν πλήθος θεατών και αγωνιζομένων από όλη τη χώρα. Παράλληλα οι εκδηλώσεις αναμεταδόθηκαν “ζωντανά” από το «Αναπνοή Radio” ενώ οι παραγωγοί φρόντισαν για τη μουσική στο χώρο.

Παράλληλα με το φεστιβάλ λειτούργησε και το φεστιβάλ Γαστρονομίας “ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ” με τοπικά προϊόντα και επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, ευχαριστούμε τον Δημήτρη Δανιά για την συνεργασία.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ συγκεντρώθηκαν περίπου 200 βιβλία που παραδόθηκαν στην βιβλιοθήκη του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς. Επίσης συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από δύο τόνοι ανακυκλώσιμο υλικό (κυρίως παλιά σχολικά βιβλία) και παραδόθηκαν προς ανακύκλωση. Τέλος όλοι οι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν παραδόθηκαν καθαροί στον Δήμο Λεβαδέων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022