Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 17:22

Τελετή παράδοσης παραλαβής νέων περιπολικών

Παραδόθηκαν από το δήμο δύο νέα περιπολικά 4x4 για αποκλειστική χρήση από το Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Τελετή παράδοσης - παραλαβής των δύο νέων περιπολικών (4x4) από το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προς την Ελληνική Αστυνομία για αποκλειστική χρήση από το Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα όρια του δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 9 Ιουλίου) στο δημαρχείο της πόλης. Η τελετή έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και πολλών ακόμα εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας και του δήμου. Τα δύο περιπολικά τύπου Suzuki Vitara αγοράστηκαν από τη Δήμο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χορηγήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία με μοναδική προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για περιπολίες εντός των ορίων του δήμου.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην τελετή, η περιοχή μας λόγω των κοινωνικών και οικονομικών χαρακτηριστικών της χρίζει πολύ καλής αστυνόμευσης. Για το λόγω αυτό ο δήμος οφείλει να υποστηρίζει την Ελληνική Αστυνομία, όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά. Αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις του δήμου με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα. Τέλος ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο δήμος είναι έτοιμος να δώσει λύσεις σε κτηριακές υποδομές αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος, για την εγκατάσταση δύο ακόμα τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ στο δήμο, εφόσον η πολιτική και φυσική ηγεσία το επιθυμεί.

Ο κ. Τόσκας, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη δωρεά των περιπολικών, πρόσθεσε, «Η παρουσία μας σήμερα εδώ σηματοδοτεί τη στενή συνεργασία της αστυνομίας με το δήμο. Συνεργασία που είναι απαραίτητη και καθοριστική, όπως και των πολιτών με την αστυνομία. Πιστεύουμε στη στενή συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και κράτους προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε την αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη και αυτό μπορεί να πετύχει μόνο με την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης».

Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ευχαρίστησε και από την πλευρά του τον δήμαρχο «για την επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχετε με τις διοικήσεις των Υπηρεσιών που αστυνομεύουν την περιοχή ευθύνη σας» όπως είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «επαναδιατυπώνεται με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι εξαιρετική με την Ελληνική Αστυνομία». Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επιφύλαξε όμως και μία μικρή έκπληξη για τον Δήμαρχο και την πόλη αφού ανακοίνωσε πως μετά από τις σχετικές συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ δήμου και Αστυνομίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενισχύεται με δώδεκα νέους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς εντός των ημερών με αποτέλεσμα, κατά την εκτίμηση του Αρχηγού, να μην μειωθεί η αστυνομική παρουσία στην πόλη λόγω των αδειών του καλοκαιριού. Τα οχήματα παρέλαβε εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο υπέγραψαν το σχετικό συμφωνητικό.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα