Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 12:00

Πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο στη Food Expo 2024

Η FOOD EXPO για ακόμα μία διοργάνωση αποτέλεσε ένα μοναδικό success story αφού συγκέντρωσε 34.931 επισκέπτες, ανάμεσά τους 3.500 Διεθνείς food traders, εκ των οποίων οι 1.000 είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Ηosted Βuyers.

Για τρεις ημέρες, 1.300 Έλληνες και ξένοι εκθέτες παρουσίασαν 50.000+ ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας Τρόφιμα και Ποτά. Η FOOD EXPO 2024 ανέδειξε τη δυναμική του κλάδου στη χώρα μας, τις τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν το αύριο του F&B industry, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι αποτελεί το πιο κατάλληλο επιχειρηματικό φόρουμ για επενδύσεις.
Η παρουσία 2.500 διεθνών αγοραστών καθώς και 1.000 hosted buyers από 80 χώρες, οι οποίοι πραγματοποίησαν 15.000+ b2b meetings με τους εκθέτες, διαμόρφωσε ακόμα πιο κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.>>
Οι επισκέπτες παρακολούθησαν εξαιρετικές ομιλίες και ενδιαφέρουσες ημερίδες από στελέχη της αγοράς, καθώς και εκπρόσωπους κλαδικών φορέων και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στην βιομηχανία των τροφίμων και ποτών.
Με θεματικό τίτλο “Mezé Project“, τα live cooking shows της φετινής διοργάνωσης, εστίασαν στη δημιουργία προτάσεων για μεζέδες με βάση τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας ελληνικά τρόφιμα και ποτά.Με μια μεγάλη γκάμα από τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και premium αποστάγματα σπουδαίων παραγωγών, αλλά και νέων φιλόδοξων εταιριών, η Oenotelia ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις της αγοράς και αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά σε μία μοναδική εμπορική συνάντηση.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα