Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 13:20

Με λάμψη και ωραίες ιδέες η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας CKBSM

Με λάμψη και ωραίες ιδέες η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας CKBSM

Με λάμψη και ωραίες ιδέες "φωτίστηκε" το Σάββατο το απόγευμα το ξενοδοχείο "Rex" στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου φιλοξενήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρείας CKBSM. Από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ διήρκεσε το φιλανθρωπικό μπαζάρ ειδών του καταστήματος "Sunglasses and more" με σκοπό να ενισχυθούν οι πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Καρδίτσα, αλλά και ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας.

Το μπαζάρ περιλάμβανε πολλά από τα κομμάτια τα οποία βρίσκονται και στο sunglassesandmore.gr όπως λαμπερά σκουλαρίκια, φορέματα, πασμίνες, τσάντες και ανδρικά αξεσουάρ. Όλα αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο.
Το event ολοκληρώθηκε με σεμινάριο στάιλινγκ από την ιδρύτρια Ευσταθία Χρυσοβέργη, μουσική, βίντεο και επίδειξη των πιο πρόσφατων τάσεων για τους συνδυασμούς των ρούχων και των αξεσουάρ μας.
Το κατάστημα "Sunglasses and more" βρίσκεται στην οδό Αναγνωσταρά 32, ενώ το μεσιτικό γραφείο "CKBSM" στην οδό Φαρών 98 με πολλούς τομείς δραστηριότητας όπως είναι οι ανακαινίσεις κ.α.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022