Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 19:45

Δωρεάν νομικές συμβουλές και συναυλία με Σαββόπουλο, Φαραντούρη για τα 100 χρόνια του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας

Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ και ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια ΕΚΚ και τα 100 ΓΣΕΕ στις 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ε.Κ. Καλαμάτας, Το πρωί της ίδια ημέρας θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης, θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση παλιών συνδικαλιστών και συναυλία στο λιμάνι της Καλαμάτας, με Διονύση Σαββόπουλο, Μαρία Φαραντούρη και αρκετούς ακόμα γνωστούς καλλιτέχνες, με δωρεάν είσοδο.

Συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι νομικοί/σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν, εντελώς δωρεάν, σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων, σχετικά με:
Α. το συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ)
Β. τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και
Γ. ζητήματα απασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ)
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο συντονιστή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, Παπαδολιά Αθανάσιο, τηλ. 2710 226146 και στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, τηλ. 2721 090411.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα