Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 17:25

Η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανάμεσα στους 50 αποδέκτες της δωρεάς του πρώτου Global Innovation Challenge

Το Citi Foundation ανακοίνωσε τους αποδέκτες της δωρεάς του πρώτου Global Innovation Challenge, ενός νέου μοντέλου για τον εντοπισμό και την παροχή φιλανθρωπικής υποστήριξης σε κοινοτικούς οργανισμούς που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις στις κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες χαμηλού εισοδήματος. Το εναρκτήριο Global Innovation Challenge, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Global Citizen Festival αυτό το Σαββατοκύριακο, παρέχει συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια σε 50 κοινοτικές οργανώσεις, που εργάζονται για τη βελτίωση της επισιτιστικής ασφάλειας και την ενίσχυση της οικονομικής υγείας των οικογενειών και των κοινοτήτων χαμηλού εισοδήματος σε όλον τον κόσμο.

Ως αποδέκτες αυτής της εναρκτήριας Παγκόσμιας Πρόκλησης Καινοτομίας, κάθε οργανισμός έχει λάβει 500.000 δολάρια για την υποστήριξη προγραμμάτων που εστιάζουν σε τέσσερεις βασικούς τομείς: πρόσβαση σε τρόφιμα, διαθεσιμότητα τροφίμων, οικονομική προσιτότητα και ανθεκτικότητα της κοινότητας. Οι καινοτομίες εκτείνονται από την παρουσίαση εφαρμογών που συνδέουν την προσφορά και τη ζήτηση τροφίμων έως την πιλοτική εφαρμογή νέων τεχνολογιών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, τη δημιουργία αστικών κήπων και πολλές άλλες.

«Η φιλανθρωπία είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αγορά κοινωνικών λύσεων και το Global Innovation Challenge του Citi Foundation έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις νέες ιδέες να αναπτυχθούν και να επεκταθούν», δήλωσε η Brandee McHale, Πρόεδρος του Citi Foundation και Επικεφαλής του Citi Community Investing & Development. «Από την παροχή άμεσης ανακούφισης σε όσους βρίσκονται σε κρίση έως τις μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις, οι οργανισμοί που απαρτίζουν την πρώτη μας ομάδα Global Innovation Challenge παρέχουν λύσεις που αλλάζουν τη ζωή και ενισχύουν την υγεία των κοινοτήτων χαμηλού εισοδήματος».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα