Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 17:42

Επιστρέφει το Σεπτέμβριο η επιτυχημένη καλοκαιρινή παράσταση της Πειραματικής Σκηνής (Φωτογραφίες)

Με μια φρέσκια ματιά και εφευρετικότητα 3 Ρωμαίοι βρήκαν τις Ιουλιέτες τους στην καλοκαιρινή παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας σε διασκευή και σκηνοθεσία της Γιώλικας Πουλοπούλου.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Ιουλίου και συνεχίστηκε μέχρι την Κυριακή 9 Ιουλίου σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο και αναμένεται να επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο.

 Η ομάδα των 19 εφήβων εξέπληξε το κοινό με τις ερμηνείες τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολυετή σημαντική δουλειά της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας. Ακόμη και σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες η νέα γενιά της Πειραματικής Σκηνής όπως είναι η θεατροπαιδαγωγός και σκηνοθέτις Γιώλικα Πουλοπούλου φαίνεται ότι έχει όραμα και όρεξη για ακόμη περισσότερα πράγματα.

Η παράσταση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η σκηνοθέτις ευρηματικά χρησιμοποίησε 3 διαφορετικά ζευγάρια πρωταγωνιστών, δίνοντας ακόμη ένα στοιχείο πανανθρώπινης ιστορίας στο άλλωστε κλασσικό κείμενο. Το πολυεπίπεδο σκηνικό χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι νεαροί ηθοποιοί βρίσκονταν συνέχεια σε εγρήγορση και πάνω στη σκηνή, παρακολουθώντας τα γεγονότα μαζί με το κοινό.

Μην χάσετε σίγουρα την επιστροφή της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» τον Σεπτέμβριο.

της Αντωνίας Πτερνέα

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα