Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 11:47

Go On: Zen Arcana: Ένα spa που συνδυάζει την περιποίηση με τη Geek κουλτούρα! (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Το spa αυτό είναι σίγουρα μοναδικό στην πόλη! Είναι διακοσμημένο από βιντεοπαιχνίδια και καρέκλες gaming και όπως αναφέρει θεραπεύτρια, Ιωάννα Μανέα, το Zen Arcana Spa είναι συνυφασμένο με την χαλάρωση και την ευεξία, συνδυάζοντας κάτι που η ίδια αγαπά ιδιαίτερα, την Geek κουλτούρα.

Δείτε το βίντεο:

Κάτι σίγουρα πρωτότυπο για ένα spa καθώς στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς πέρα από θεραπείες και κρέμες, chakra balancing, κρυστάλλους και είδη από τα αγαπημένα του βιντεοπαιχνίδια. Η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς και αναμένονται merchandise από anime και manga.
Μερικές από τις θεραπείες του spa για το πρόσωπο και το σώμα είναι το μασάζ σώματος, το ποδόλουτρο, οι θεραπείες προσώπου με κουκούλια μεταξοσκώληκα καθώς και το chakra balancing που γίνεται με κρυστάλλους.
Πέρα από την όμορφη διακόσμηση, την αίσθηση χαλάρωσης προσδίδει και το φως που αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και τη θεραπεία.



Διαβάστε περισσότερα στο Go On #25 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα