Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Go On: Το χειροποίητο επιστρέφει στις βιτρίνες και διδάσκεται στο εργαστήριο

Είναι η μόδα τέχνη; Η Κωνσταντίνα Γαλάνη έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν την αμφιλεγόμενη άποψη με το κάπως παλιό, θεατρικό της στυλ, το οποίο μεταφέρει με αγάπη και μεράκι στα χειροποίητα ρούχα της.

Η μόδα, δεν είναι μια συγκεκριμένη γκαρνταρόμπα, ένα στυλ, που πρέπει να τηρούμε καθωσπρέπει, αλλά μια διαχρονική αξία, την οποία η Κωνσταντίνα Γαλάνη, θέλησε να ανανεώσει, φέρνοντάς την στην εποχή του τώρα. Χρησιμοποιώντας οικολογικά υφάσματα και ένα vintage στυλ εποχής, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Η κ. Γαλάνη πραγματοποίησε το όνειρο που είχε από παιδί και άνοιξε στην Καλαμάτα οίκο, μια οικογενειακή επιχείρηση, η ιστορία του οποίου ξεκινά από την μητέρα της και φτάνει ως την κόρη της, η οποία δημιουργεί παπούτσια και αξεσουάρ.

Η αγάπη για τη δημιουργία όμως δεν σταματά. Από τον Μάρτιο του 2022 η Κωνσταντίνα και η Πάττυ Γαλάνη διαθέτουν μια σχολή στην οποία ο καθένας -ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου- έχει την δυνατότητα να μάθει να δημιουργεί ή να ανακατασκευάζει ρούχα, ακόμα και αν ποτέ πριν δεν έχει ακουμπήσει βελόνα!
«Ο κόσμος ψάχνει το χειροποίητο» τονίζει η κ Γαλάνη χαρούμενη που το κοινό δείχνει τέτοια ανταπόκριση απέναντι στην αγορά και την δημιουργία χειροποίητων ρούχων.

ENG:
Is fashion an artform? Konstantina Galani is an avid advocate of this statement as she translates her unique theatrical style in her handmade fashion. Along with her daughter that designs handmade accessories they beat their own drum, bringing a fresh new perspective in a small business.

Διαβάστε και άλλα παρόμοια και ενδιαφέροντα άρθρα στο Go On #24

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα