Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 16:25

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διπλή βιβλιοπαρουσίαση

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα, έγινε στο φιλόξενο χώρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας βιβλιοπαρουσίαση των συγγραφέων Ζέτας Κουτούρη, δημιουργού του βιβλίου "Κασκόλ από κασμίρι", εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και της Μαρίας Στασινοπούλου, δημιουργού του βιβλίου "Ασκήσεις αντοχής στο χρόνο" εκδόσεις ΚΙΧΛΗ.

Προλόγησε η πρόεδρος Λέττα Πετρουλάκη, αναφέροντας ότι η Πειραματική Σκηνή δίνει μεγάλη σημασία σε παρόμοιες εκδηλώσεις που προβάλλουν τη βιβλιοανάγνωση, γι αυτό και διοργάνωσε Λέσχη Ανάγνωσης «Η Αφύπνιση», με προοπτική να ασχοληθεί και με Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά και νέους. Καλωσόρισε τις δύο συγγραφείς, αναφέρθηκε στα βιογραφικά τους και τις ευχαρίστησε που έχουν επιλέξει για πολλοστή φορά το φιλόξενο χώρο του συλλόγου για να παρουσιάζουν τα βιβλία τους.

Ήταν μια όμορφη λογοτεχνική βραδιά, οι συγγραφείς παρουσίασαν η κάθε μια το βιβλίο της άλλης και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στις συγγραφείς και στους προσκαλεσμένους βιβλιόφιλους πάνω σε θέματα που αφορούν το καλό βιβλίο, τη συγγραφή ενός βιβλίου, το ενδιαφέρον να γίνει κάποιος συγγραφέας, τη δυνατότητα βιοπορισμού ενός συγγραφέα από την ασχολία του αυτή, η σχέση βιβλίου και νεολαίας, τη διαφορά αντιμετώπισης στην προώθηση του βιβλίου στην χώρα μας από το εξωτερικό και άλλα πολλά θέματα.

Στο τέλος όλοι οι παριστάμενοι κεράστηκαν ένα ποτήρι κρασί και ευχήθηκαν να διοργανώνονται κι άλλες τέτοιες λογοτεχνικές βραδιές στο φιλόξενο χώρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα