Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 19:03

Go On: Χριστούγεννα is a state of mind! Ας τα περάσουμε Μαζί

Go On: Χριστούγεννα is a state of mind! Ας τα περάσουμε Μαζί

Η πιο κρύα αλλά ζεστή εποχή του χρόνου είναι εδώ και ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το γιορτινό κλίμα.

Οι αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων είναι μια αφορμή για ξεκούραση, αγορές και εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα. Ποιος δεν περιμένει πως και πως το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και την Πρωτοχρονιάτικη έξοδο!

Κάθε χρόνο όμως τα ίδια; Δεν νομίζω.
Φέτος έχουμε να προτείνουμε εναλλακτικά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα που ίσως δεν χρειάζονται καινούρια ηλεκτρονικά ή κρέμες σώματος. Όμως σίγουρα χρειάζονται να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Φέτος για δώρο κανόνισε μια εκδρομή στο βουνό, μια μέρα στο κομμωτήριο ή το σπα. Εναλλακτικά κάνε δώρο ένα νέο επιτραπέζιο που σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσετε παρέα. Γιατί όχι φέτος τα Χριστούγεννα να μάθεις σκάκι, μια ξένη γλώσσα ή να κάνεις Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με πυλό.

Μαζί.

Ο χρόνος που θα διαθέσεις από τη δουλειά ή ακόμη και την ξεκούραση σου ίσως να είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να δώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γιατί οι δυσκολίες έρχονται και φεύγουν αλλά οι αναμνήσεις, η συντροφικότητα, η φιλία μένουν για πάντα. Αυτές τις γιορτές ας περάσουμε ποιοτικό χρόνο ο ένας με τον άλλο και ας αφήσουμε λίγο τα προβλήματα στην άκρη.

ENG:
Christmas is a state of mind! It is the coldest but warmest time of the year, everyone is waiting for. But we don’t have to do the same things every year. This time give your friends and family the gift of your time. Organize an excursion together, a day at the salon or spa. Or maybe play board games and learn new things. Whatever you do, do it Together.

Επιμέλεια: Αντωνία Πτερνέα, Ελένη Τσάμη

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα και βρείτε Χριστουγεννιάτικες προτάσεις στο Go On #23 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022