Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 13:05

Οι βιβλιοθήκες σε Βορρά και Νότο πάνε Μουντιάλ!

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν παιδικό εργαστήρι με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Μια συναρπαστική διαδρομή στην ιστορία του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο που θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τις ομάδες, τους αστέρες, τις σημαίες, τις μασκότ, τους νικητές και τους ηττημένους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βιβλιοθήκες τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ. με δραστηριότητες για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 11 ετών.
Στην Καλαμάτα θα μιλήσει στα παιδιά για την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ο Ηλίας Μαστορέας, προπονητής των μικτών ομάδων Μεσσηνίας.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 27210 96818 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα