Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 19:08

Το τελευταίο video club της Καλαμάτας κρατάει γερά (Βίντεο)

Το video club Movies στην οδό Φαρών είναι από τα πιο παλιά του είδους του και πια είναι και μοναδικό στην πόλη της Καλαμάτας, η οποία κάποτε μετρούσε πάνω από 30 αντίστοιχα καταστήματα. Το Movies όμως  "φυλάει Θερμοπύλες" και περιμένει να έρθουν καλύτερες μέρες.

Όπως αναφέρει στην eforigi.gr ο συνιδιοκτήτης του video club, Νικήτας Δημόπουλος, με αφορμή το πρόσφατο κλείσιμο του τελευταίου στο κέντρο της πόλης video club, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αυτή την εποχή. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι από το 2019 λόγω του covid οι εταιρείες έχουν πάψει τις νέες κυκλοφορίες και μέχρι σήμερα η αλυσίδα δεν έχει αποκατασταθεί.
Ακόμη, μιλά για την μεγάλη μάστιγα της εποχής, την πειρατεία που έχει επηρεάσει την δουλειά τους όσο τίποτα άλλο. Τονίζει όμως ότι το σημαντικό στη συγκεκριμένη δουλειά είναι η επαφή με τον κόσμο και η ανταλλαγή απόψεων, κάτι που κάνει την εμπειρία του video club πραγματικά μοναδική. Ο κ. Δημόπουλος με μια νότα αισιοδοξίας περιμένει τις καλύτερες μέρες και ελπίζει η βιομηχανία να ανακάμψει σύντομα. Το ίδιο ελπίζουμε κι εμείς.

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω:

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα