Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 14:40

Πανελλήνια διάκριση για τους μαθητές βοηθών φαρμακείου της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας

Το πρώτο βραβείο κέρδισαν οι μαθητές των βοηθών φαρμακείου της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας σε διαγωνισμό, που διοργάνωσε το Βρετανικό Συμβούλιο, στην Αθήνα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαΐου, στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων με θέμα «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες».
Η πενταμελής ομάδα της ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας παρουσίασε την πρότασή της για δημιουργία Κοιν.Σ.Επ. με την επωνυμία «Εταιρεία ενημέρωσης & προστασίας του πλούσιου βιότοπου των γύρω βουνών της Θεσσαλίας σε βότανα-φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά και χρήση αυτών». Τα καινοτόμα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά της πρότασης, η επάρκεια του επιχειρηματικού σχεδίου, η συνάφεια της επιχειρηματικής ιδέας με την ειδικότητα που φοιτούν οι μαθητές, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου που κατοικούν και πάνω απ’ όλα η διεθνής αναγνωρισιμότητα του Ολύμπου και η φήμη που περιβάλλει το βουνό των θεών, εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και έφεραν τους μαθητές Κάζια Αλεξάνδρα, Κάλια Βιόλα, Πλάκα Ναζίν, Σερέτη Δημήτρη, Φαλάρα Παναγιώτα της ΕΠΑΣ Λάρισας στην πρώτη θέση με έπαθλο μια επιταγή 1000 ευρώ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα