Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 14:45

Eγκαινιάζεται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Οίτης στην Υπάτη

To Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Οίτης εγκαινιάζεται στην Υπάτη του δήμου Λαμιέων , με σκοπό, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής σχετικά με το φυσικό περιβάλλον της Οίτης.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στις 11 το πρωί. από τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι των αρμόδιων υπουργείων Ελλάδας και Κύπρου.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει Ο δήμος Λαμιέων, η τοπική κοινότητα Υπάτης και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας του δικτύου «NATURA 2000» στις 21 Μαΐου και της ημέρας βιοποικιλότητας στις 22 Μαΐου.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Οίτης δημιουργήθηκε στο πρώην νηπιαγωγείο Υπάτης, που παραχώρησε ο δήμος Λαμιέων, στο πλαίσιο του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας.
Μετά το πέρας των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Οίτη και ξενάγηση στην περιοχή υλοποίησης του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 “ForOpenForests”.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα