Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:55

Δημιουργικό καλοκαίρι για τα παιδιά του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημιουργικό καλοκαίρι για τα παιδιά του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Ένα ξέφρενο καλοκαίρι θα προσφέρει στα παιδιά ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας με το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με ακόμα πιο αναβαθμισμένες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Φέτος ο δήμος έχει εξασφαλίσει περισσότερες θέσεις, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να περάσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που είναι γεννημένα από την 1 Ιανουαρίου του 2006 δηλαδή παιδιά που έχουν τελειώσει την έκτη δημοτικού έως και 31 Δεκεμβρίου του 2011, δηλαδή παιδιά που έχουν τελειώσει την πρώτη δημοτικού
Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα διάρκειας 2 εβδομάδων, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι. Οι αθλητικές δράσεις θα περιλαμβάνουν και επίσκεψη στο δημοτικό κολυμβητήριο ενώ το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 2 σημεία της πόλης: Στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Λεωφ. Σχιστού) και στη Δραπετσώνα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου και Αγγ. Σικελιανού).
Το πολιτιστικό και αθλητικό «camp» θα διεξαχθεί σε δύο χρονικές περιόδους:
Α’ χρονική περίοδος: 18 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου 2018
Β’ χρονική περίοδος: 2 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2018
Το πρόγραμμα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του δήμου.
Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, η τελική επιλογή των παιδιών θα γίνει με μοριοδότηση, που βασίζεται σε οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Οι εγγραφές/αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 21 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου, στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου) από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον 2ο όροφο.
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:
1) Εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2016 ή 2017.
2) Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο στο οποίο αναγράφεται διεύθυνση κατοικίας)
3) Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας.
4) Για πιστοποίηση αναπηρίας γονέα απαραίτητη είναι η βεβαίωση ΚΕΠΑ.
5) Για πιστοποίηση ενήλικου τέκνου που σπουδάζει, απαραίτητη η βεβαίωση ΑΕΙ-ΤΕΙ.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022