Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:18

Ενημέρωση για τα ραδιοτηλεοπτικά πνευματικά δικαιώματα στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Ενημέρωση εξέδωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας προς τις αρκαδικές επιχειρήσεις, με σκοπό την ενημέρωσή τους, για την απόφαση του Εμπορικού Πρωτοδικείου της Βιέννης για το τέλος στην είσπραξη και την προστασία ραδιοτηλεοπτικών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για τις τηλεοράσεις στα δωμάτια ξενοδοχείων.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι δεν ισχύει το ίδιο για τους χώρους εστίασης, όπως μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων.
Ήδη η ΚΕΕΕ έχει συνάψει συμφωνία με την «Αυτοδιαχείριση» , η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκπροσωπεί το σύνολο του παγκόσμιου ρεπερτορίου και το 90% του ελληνικού. Οι τιμές είναι εντελώς προνομιακές και οι συμβαλλόμενες επιχειρήσεις με ελάχιστο κόστος έχουν νόμιμη άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Αρκαδίας, και όχι μόνο, μπορούν να γίνουν μέλη της «Αυτοδιαχείρισης» πληρώνοντας την τρέχουσα προσφορά, προκειμένου να έχουν με ελάχιστες προνομιακές τιμές, το νόμιμο ρεπερτόριο της «Αυτοδιαχείρισης».

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αρκαδικών επιχειρήσεων το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα