Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 11:34

Πώς μπορείς να αποκτήσεις από σπίτι μέχρι ξενοδοχείο εύκολα, γρήγορα, οικονομικά

Οι μεταλλικές κατασκευές κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο κλάδος σημειώνει σημαντική ανάπτυξη λόγω της γρήγορης, οικονομικής κατασκευής, της ασφάλειας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον.

Οι δυνατότητες που υπάρχουν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό αποτελούν ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς δίνονται λύσεις σε κάθε ανάγκη και για κάθε χρήση. Και βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς ενός μεταλλικού κτηρίου.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Σάββας Τσοκαρίδης είναι κατασκευαστής μεταλλικών κτηρίων. Δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο κι έχει υλοποιήσει έργα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Η εταιρεία έχει έδρα στην Καζάρμα Μεσσηνίας (xdemporiki.gr ) και ειδικεύεται στη μεταλλική κατασκευή. Οι μέχρι τώρα κατασκευές αφορούν κατοικίες, μεταλλικές σουίτες, μέχρι και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο ίδιος μιλά για αυτόνομα μεταφερόμενα μεταλλικά σπίτια και πολυτελείς μεταλλικές σουίτες, τονίζοντας τη μεγάλη ευελιξία που προσφέρουν στον ιδιώτη ή τον επιχειρηματία αυτού του είδους οι κατασκευές. Αλλά και την ευκολία στο σύνολο των διαδικασιών που απαιτούνται πριν και μετά την κατασκευή. Η εταιρεία εξειδικεύεται σε μεταλλικά μεταφερόμενα κτίρια, τύπου προκατασκευής και συγκεκριμένων διαστάσεων 3,00m x 12.00m.

Ο κ. Τσοκαρίδης στέκεται ιδιαίτερα στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τουριστικών περιοχών, καθώς αυτού του είδους οι κατασκευές, είναι ιδανικές σύμφωνα με τον ίδιο για τη δημιουργία τουριστικών καταλυμάτων.

Αυτό προκύπτει από την σημαντική εμπειρία του στον χώρο των ξενοδοχείων, τόσο από τη μεριά της κατασκευής και του εξοπλισμού, μέχρι την λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο κ. Τσοκαρίδης βλέπει πως ο κλάδος θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια, κυρίως στις αναπτυσσόμενες τουριστικά περιοχές. Και αυτό γιατί μια τέτοια κατασκευή αποτελεί άνετη, άμεση, οικονομική επιλογή, που μπορεί να προσφέρει πολυτέλεια.

Ο ίδιος προτείνει μεταλλικά σπίτια και πολυτελείς μεταλλικές σουίτες , για χρήση κύριας ή εξοχικής κατοικίας, για τη λειτουργία καταστημάτων εστίασης και εμπορίου αλλά και για ξενοδοχειακά καταλύματα, hotels και resorts.

Το όνομα τους, Luxury Metal Homes LMH (www.lmh.gr) προδιαθέτει το ότι προσφέρουν κτηριακή ασφάλεια και πολυτελή διαμονή.

Το μεταλλικό κτήριο τελικά δεν είναι μόνο… βιομηχανικό. Πλέον δημιουργούνται σύγχρονες και πολυτελείς μεταλλικές κατασκευές, για κάθε χρήση, με άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Κ.Δ.

-------------------------

Διαβάστε εξίσου ενδιαφέροντα θέματα στο περιοδικό Εύφορη Γη #15 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα