Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 17:20

Θέλουν 24ωρη λειτουργία της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας (ΚΑΚ)

Κοινές δράσεις για την προβολή των μεσσηνιακών προϊόντων, συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα και ενδεχόμενη 24ωρη λειτουργία της αγοράς, είναι από τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην επίσκεψη των εκπροσώπων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας (ΚΑΚ), του προέδρου Ιωάννη Μπάκα, του διευθυντή της εταιρίας Δημήτρη Λαμπρόπουλου και του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών της Αγοράς Ηλία Αλεξέα, στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της ΚΑΚ μίλησαν για τη Δημοτική Αγορά και τα Σφαγεία Καλαμάτας, τα έργα ανάπτυξης που έχουν γίνει αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που πωλούνται στη λαϊκή αγορά, στους χώρους στάθμευσης μετά τη διάθεση και του βόρειου πάρκινγκ και για μελλοντική ελεγχόμενη στάθμευση, ενώ πρότειναν κοινές δράσεις για προβολή των μεσσηνιακών προϊόντων, συνεργασία για συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα και στο στόχο που έχουν για 24ωρη λειτουργία της Αγοράς με διαμόρφωση και ανάπτυξη του εσωτερικού χώρου με καταστήματα εστίασης και αναψυχής. 

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος Βαγγέλης Ξυγκώρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους διαβεβαίωσαν ότι ο φορέας θα στηρίξει κοινές δράσεις που θα αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα, την πάταξη του παραεμπορίου και θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και των Σφαγείων.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα