Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 12:05

Συνεχίζει να αγωνίζεται το σκακιστικό τμήμα του Ν.Ο.Κ.

Συνεχίζει να συμμετέχει σε τουρνουά το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, πάρα την πανδημία του κορονοϊού, μιας και το άθλημα δίνει την δυνατότητα  στους αθλητές να προπονούνται και να αγωνίζονται στα τουρνουά διαδικτυακά, όπως ενημερώνει ο Όμιλος σε σχετική του ανακοίνωση. Ενώ συνεχίζεται και η διεξαγωγή μαθημάτων σκακιού διαδικτυακά, μέσω skype.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

                «Το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζει ν’ αγωνίζεται παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε όλοι. Το σκάκι είναι ένα άθλημα που δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να προπονούνται και ν’ αγωνίζονται διαδικτυακά. Βεβαίως τίποτα δεν μπορεί ν’ αντικαταστήσει δια ζώσης αγώνες, όμως οι σκακιστές μπορούν ν’ απολαμβάνουν περισσότερο από το 60% της ευχαρίστησης αγωνιζόμενοι διαδικτυακά.

                Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου συμμετείχε το τμήμα με 38 αθλητές σε διαδικτυακό τουρνουά. Στα τουρνουά αγωνίστηκαν πολλά παιδιά από την σκακιστική ακαδημία του , ενήλικοι σκακιστές που ανήκουν στην δύναμη του Ν.Ο.Κ. και μερικοί Καλαματιανοί σκακιστές που θέλησαν να παίξουν με την διαδικτυακή ομάδα του Ν.Ο.Κ. και τους οποίους ευχαριστούμε.

                Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου με το Ν.Ο.Κ. να διεκδικεί την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία των ομαδικών πρωταθλημάτων που συμμετέχουν ομάδες από όλο τον κόσμο.

                Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο Ν.Ο.Κ. θα αγωνιστεί σε ένα πανευρωπαϊκό ομαδικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος 200 ομάδες και χιλιάδες σκακιστές!

                Στα τουρνουά μπορεί να πάρει μέρος με την Καλαματιανή ομάδα κάθε φίλος του σκακιού , ακολουθώντας δύο βήματα . Να εγγραφεί δωρεάν στην σκακιστική σελίδα www.lichess.org και μετά να εγγραφεί και στην ομάδα του Ν.Ο.Κ. (N.C. Kalamata – Chess Academy).

                Εκτός από την διοργάνωση και την συμμετοχή σε δεκάδες τουρνουά η σκακιστική ακαδημία του Ν.Ο.Κ. συνεχίζει την διεξαγωγή μαθημάτων σκακιού διαδικτυακά , μέσω της εφαρμογής skype. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα στο facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας

                Η ακαδημία προσπαθεί να κρατάει όλους τους σκακιστές της και κυρίως τα παιδιά κοντά στο σκάκι. Γίνεται μια δημιουργική πνευματική απασχόληση με πολλαπλά οφέλη.

                Οι υπεύθυνοι ευχαριστούν θερμά όλους τους υποστηρικτές του τμήματος και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλό των παιδιών.»      

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα