Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 12:00

Ελληνογαλλική ημερίδα για τη συνεργασία των Δήμων το δεύτερο τρίμηνο του 2021

Η ανταλλαγή απόψεων για τη συνεργασία Ελληνικών και Γαλλικών Δήμων ήταν ο σκοπός της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΓΕΒΕ (Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο), Laurent Thuiller.

Η ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, προωθεί τον διάλογο και διερευνά όλες εκείνες τις συνεργασίες που θα βοηθήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναπτύξει μεγαλύτερες πρωτοβουλίες. Η συνεργασία με το ΕΓΕΒΕ έθεσε στόχους για την οργάνωση μιας ημερίδας μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021. 

Αντικείμενό της θα είναι η συνεργασία σε θέματα smart cities, πράσινης ενέργειας και διαχείρισης απορριμμάτων.

Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ, Δ.Παπαστεργίου: Οι Δήμοι της Ελλάδας μπορούν να εξάγουν τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς αλλά και να εκμεταλλευτούν προς όφελος των πολιτών μας, πρακτικές που ακολουθεί η Ευρώπη. Η συνεργασία της ΚΕΔΕ με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενεργή και αποτελεσματική. Αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια ημερίδα για να φέρουμε πιο κ οντά Δήμους των δύο χωρών κ αι να προωθήσουμε τις συνεργασίες και την εξωστρέφεια που χρειάζεται μια σύγχρονη Τ.Α.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα