Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:53

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας την Πέμπτη

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου σε περιοχές της Μεσσηνίας, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται :
1. στον οικισμό ΠΕΤΡΟΒΟΥΝΙ στην περιοχή της Καρδαμύλης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.01.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 09:00 έως 15:00.
2. στις Τ.Κ. ΣΩΤΗΡΙΑΝΙΚΑ, ΑΛΤΟΜΙΡΑ, ΚΑΜΠΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΟ, ΔΟΛΟΙ, ΠΡΟΣΗΛΙΟ, ΤΣΕΡΙΑ, ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ΠΡΟΑΣΤΙΟ, ΕΞΩΧΩΡΙ, ΣΤΟΥΠΑ, ΝΕΟΧΩΡΙ ΛΕΥΚΤΡΟΥ, ΣΑΪΔΟΝΑ, ΜΗΛΕΑ, ΚΑΡΥΟΒΟΥΝΙ, ΚΥΒΕΛΕΙΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΠΥΡΓΟΣ ΛΕΥΚΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΙΓΚΛΙΑ, ΠΛΑΤΣΑ, ΤΡΑΧΗΛΑ, ΝΟΜΙΤΣΗ, ΘΑΛΑΜΕΣ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΩΝΑΣ, ΟΙΤΥΛΟ & ΧΟΤΑΣΙΑ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.01.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 09:00 έως 09:30.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. 

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα