Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 09:37

Κατ’ οίκον εργασία για το Δήμαρχο Καλαμάτας

Σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς διεγνώσθη θετική στον κορονοϊό η σύζυγός του Εύη.

Ο Δήμαρχος για τις επόμενες ημέρες θα εργάζεται από το σπίτι, συμμετέχοντας κανονικά στο τακτικό πρόγραμμα των συσκέψεων και των συνεδριάσεων του Δήμου, ασκώντας τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως. Άλλωστε σε αυτό βοηθά η ψηφιακή μετεξέλιξη του Δήμου, η πλήρης εφαρμογή στο Δήμο της διακίνησης ηλεκτρονικά τόσο της αλληλογραφίας όσο και των εγγράφων κ.ά.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Εργασία στο σπίτι, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκα ήταν αρνητικά, εν τούτοις από σήμερα (σ.σ. 23/1/21) και για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι στο σπίτι καθώς η σύζυγός μου Εύη, στην πρώτη γραμμή της μάχης, ως Διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας, διαγνώστηκε θετική στην COVID 19».

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας χτες Δευτέρα, μέσω διαδοχικών τηλεδιασκέψεων, προήδρευσε από νωρίς το πρωί, σε προγραμματισμένες υπηρεσιακές συσκέψεις δίνοντας κατευθυντήριες οδηγίες.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα