Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 10:17

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ψηφιακή ελληνο-γερμανική ημερίδα για την διαχείριση των υδατικών πόρων

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην ψηφιακή ημερίδα με θέμα την διαχείριση των υδατικών πόρων στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, χτες 17 Νοεμβρίου, με τηλεδιάσκεψη και διοργανώθηκε από το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και διεθνοποίησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στόχος της ημερίδας ήταν να φέρει σε επαφή ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με ους τομείς διαχείρισης των υδατικών πόρων ώστε με την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας να δημιουργηθούν συνεργασίες και συνέργειες σε αυτούς τους τομείς.

Στην ψηφιακή ημερίδα, εκ μέρους του ελληνικού υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνος Αραβώσης παρουσίασε τους στόχους που έχει θέσει το υπουργείο για την διαχείριση των υδατικών πόρων της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια.

Στη συνέχεια στελέχη από συνολικά 12 γερμανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην διαχείριση των υδατικών πόρων παρουσίασαν μεθόδους και τεχνικές με τις οποίες πετυχαίνουν την βέλτιστη διαχείριση.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την ημερίδα παρακολούθησε ο συνεργάτης της Παναγιώτης Λιοντήρης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα