Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 12:17

"Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014": Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Νικόλαου Νικολακόπουλου

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του δικηγόρου Νικόλαου Νικολακόπουλου από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΙΤΑΝΑΣ με τίτλο «Η Πολιτική Ιστορία του Ν. Μεσσηνίας, 1974-2014».

Στις 326 σελίδες του βιβλίου παρατίθεται η πολιτική ιστορία του νομού Μεσσηνίας, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από τις βουλευτικές εκλογές των μεταπολιτευτικών χρόνων (1974-2014).

Στο διάστημα αυτό διενεργήθηκαν δέκα πέντε εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων, οι οποίες καταγράφονται και αναλύονται στα αντίστοιχα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου. Σε κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνονται, συνοπτικώς, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελληνική Επικράτεια (κόμματα, έδρες, ποσοστά κ.λπ), αναλυτικώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στο Ν. Μεσσηνίας, όλες οι ψήφοι των υποψηφίων βουλευτών όλων των συμμετεχόντων συνδυασμών, τα βιογραφικά σημειώματα των εκλεγμένων αντιπροσώπων και πλούσιο υλικό (φωτογραφίες, εξώφυλλα των εφημερίδων της Μεσσηνίας, ψηφοδέλτια κομμάτων, δηλώσεις, προεκλογικό υλικό υποψηφίων, ομιλίες, εκλογικά βιβλιάρια, κοινοβουλευτικό έργο κ.λπ).

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Ο Νίκος Π. Νικολακόπουλος γεννήθηκε στη Χριστιανούπολη Τριφυλίας του Νομού Μεσσηνίας και μεγάλωσε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Είναι δικηγόρος Αθηνών και έχει δημοσιεύσει άρθρα πολιτικού, κοινωνικού και νομικού ενδιαφέροντος σε εφημερίδες, περιοδικά και στο διαδίκτυο. Για
περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα