Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η σχολή Αλγόριθμος και η ομάδα κοινωνικής δικτύωσης «Μεσσήνη πόλη να ζεις». Στόχος του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στον διαγωνισμό προκειμένου να παρουσιασθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα της πόλης μέσα από τον προβληματισμό και την συγκίνηση του δημιουργού.
Το φωτογραφικό υλικό θα αξιοποιηθεί με σεβασμό στους δημιουργούς, για την προβολή της πόλης και τη δημιουργία ψηφιακού άλμπουμ.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να στείλουν το φωτογραφικό υλικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.