Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 12:40

Οχήματα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων για Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή

Υπεγράφη χθες στο κτίριο του ΥΝΑΝΠ, η σύμβαση για τη προμήθεια οκτώ (8) οχημάτων για τη μεταφορά αστυνομικών σκύλων Κ-9 ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσιου-Χαράλαμπου Καλαματιανού και της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της εταιρίας “AIGLON-ΑΙΓΚΛΟΝ (Α.Ε.)”, είναι συνολικής αξίας 185.936 ευρώ.

Η δράση εντάσσεται στο πολυετές Εθνικό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας/ Τομέας Αστυνομικής Συνεργασίας 2014-2020, ειδικός στόχος “Πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας”.

Σημειώνεται ότι η σύμβαση αυτή χρηματοδοτείται σε ποσοστό 75%, από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ε.Ε. και 25% από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Με την προμήθεια αυτή αναβαθμίζονται σημαντικά τα επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στη δίωξη και καταπολέμηση οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα