Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 17:16

Κάλεσμα των ΚΔΑΠ σε παιδιά για συμμετοχή στον Διαγωνισμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας καλούν τα παιδιά να συμμετέχουν στο διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους για παιδιά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης «3,2,1… Γυρίζουμε σπίτι».

Γίνεται πρόσκληση, λοιπόν, στους μικρούς φίλους, που λόγω των σημερινών συνθηκών μένουν σπίτι, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ηλικίες από 6 έως 13 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι θα δημιουργήσουν την δική τους κινηματογραφική αφήγηση και θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν υπέροχα κινηματογραφικά δώρα.

Η διαδικασία, που πρέπει να ακολουθήσουν οι μικροί μας φίλοι, είναι η εξής:

Να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι τις 20 Απριλίου συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής στο παρακάτω

link

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Οι γονείς θα πρέπει να υποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση, πρότυπο της οποίας θα το βρουν

εδώ

Τελευταίο και σημαντικότερο βήμα είναι να καταθέσουμε την ταινία μας, μέχρι 25 Απριλίου, στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφού οι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν όλα τα παραπάνω βήματα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να στείλουν τις δημιουργίες τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , για να αναρτηθούν στο site του Δήμου Καλαμάτας 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη θεατρολόγο των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας, Λεντούδη Αναστασία στο τηλέφωνο 27210-60704 κατά τις ώρες 12:00-16:00.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα