Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 11:28

Προβολές στο σπίτι από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας

Προβολές στο σπίτι από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας

Η Filmhouse / Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το "Μένουμε σπίτι" θα προτείνει κάθε μέρα ταινίες ελεύθερες δικαιωμάτων που μπορούμε να δούμε από την άνεση του σπιτιού μας. Μπορεί να είμαστε μακριά και προσωρινά, για το καλό όλων μας, να μένουμε σπίτι, όμως η τέχνη δεν παύει να μας ενώνει, να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει, όπου και αν βρισκόμαστε, χαρακτηριστικά αναφέρει. 

Αρχή κάνει με το Έτερος Εγώ, την καταπληκτική ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, που γέννησε την ομώνυμη σειρά. Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017, αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας. Το 2018 η ταινία ανέβηκε στο Youtube, από το οποίο μπορείτε να το δείτε ελεύθερα.

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Crime, Drama | K-15 | 2017 | Gr | 101'
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας
Πρωταγωνιστές: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννα Κολλιοπούλου
Φρανσουά Κλουζέ, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη

"Ο άνθρωπος είναι κλάσμα που έχει αριθμητή την πραγματική του αξία και παρονομαστή την ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Ο αριθμητής παραμένει ο ίδιος ενώ όσο μεγαλύτερος είναι ο παρονομαστής τόσο μικρότερο είναι το κλάσμα δηλαδή ο άνθρωπος"

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα