Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 10:24

Νέα όργανα Διοίκησης για το ΤΕΕ Πελοποννήσου

Ειδική Συνεδρίαση της 60μελούς Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την τετραετία 2020 - 2024 έχει ως κάτωθι :

Διοικούσα Επιτροπή

Πρόεδρος: Τσιώλη Χαρίκλεια Π.Μ.
Αντιπρόεδρος: Κυριακοπούλου Αναστασία Π.Μ.
Γεν. Γραμματέας: Βερούτης Βασίλειος Μ.Μ.
Μέλη: Καρούντζος Λάμπρος Χ.Μ.
Μπούρας Ιωάννης Π.Μ.
Μωρακέα Κυριακή Π.Μ.
Σάσσαλος Ιωάννης Η.Μ.
Χαρτοφύλλης Νικόλαος Π.Μ.
Χρυσικός Παύλος Μ.Μ.

Προεδρείο Αντιπροσωπείας
Πρόεδρος: Παπαναστασίου Χρήστος Π.&Μ.Μ.
Αντιπρόεδρος: Ζαχαριάς Παναγιώτης Μ.Μ.
Γεν. Γραμματέας: Μανώλης Κωνσταντίνος Μ.Μ.

Η επανεκλεγείσα Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου Χαρίκλεια Τσιώλη δήλωσε:

"Ευχαριστούμε όλους τους Μηχανικούς της Πελοποννήσου για τη στήριξή τους στις πρόσφατες εκλογές. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας δημιουργεί η κατ’ επανάληψη έκφραση εμπιστοσύνης των συναδέλφων, δηλώνομε, και ως νέα Διοίκηση, ότι θα συνεχίσομε με την ίδια αποφασιστικότητα, διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου μας και του τόπου μας. Οι εποχές είναι σίγουρα δύσκολες. Όμως υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Με σταθερό προσανατολισμό προς την κατεύθυνση αυτή, συναισθανόμενοι τις προσδοκίες των Μηχανικών και το βαρύ καθήκον απέναντί τους που μας αναλογεί, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσομε άοκνα να δίνομε τη μάχη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, την στήριξή τους στην καθημερινότητα, τη βελτίωση των όρων και του θεσμικού πλαισίου άσκησης του επαγγέλματός τους, την αναβάθμιση του επιστημονικού και επαγγελματικού τους έργου και του ρόλου του ΤΕΕ, την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη της χώρας μέσω στοχευμένων πολιτικών στις οποίες πρωτεύοντα ρόλο θα διαδραματίζει ο τεχνικός κόσμος".

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2021

Περισσότερο διαβασμένα