Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 13:55

Το κυνήγι στην Σαπιέντζα αρχίζει 1η Νοεμβρίου

Το κυνήγι στην ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή της Νήσου Σαπιέντζας Μεθώνης αρχίζει για φέτος την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και τελειώνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Όπως έγινε γνωστό από τη Διεύθυνση Δασών Μεσσηνίας, για να κυνηγήσει κάποιος στην Σαπιέντζα απαιτούνται: Η κατοχή κοινής άδειας κυνηγίου που να ισχύει και για τον Νομό Μεσσηνίας και η απόκτηση της ειδικής άδειας για το κυνήγι στην ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή. Κυνήγι θα γίνεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.
Η τιμή της ειδικής άδειας είναι: Για τους Μεσσήνιους κυνηγούς 25,00 €. Για τους λοιπούς Έλληνες κυνηγούς, τους υπηκόους χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους υπηκόους ξένων κρατών (εκτός Ε.Ε.) που διαμένουν στην Ελλάδα πέραν της 15ετίας 40,00 €. Για τους υπηκόους ξένων κρατών εκτός Ε.Ε. 80,00 €. Οι τιμές των ειδικών αδειών επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%. Η ειδική άδεια ισχύει για μία μόνο ημέρα κυνηγίου. Οι κυνηγοί υπήκοοι ξένων κρατών (εκτός Ε.Ε.) εκτός από την ειδική άδεια οφείλουν να εφοδιασθούν με γενική άδεια κυνηγίου που εκδίδεται από το Δασαρχείο Καλαμάτας καταβάλλοντας τα αντίστοιχα τέλη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα