Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 13:53

Η Costa Navarino πρώτη στην κατηγορία “Europe’s Responsible Tourism Award” των World Travel Awards 2017

Η Costa Navarino διακρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία “Europe’s Responsible Tourism Award” στα World Travel Awards 2017.

Είναι η δεύτερη φορά που η Costa Navarino διακρίνεται για τις πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης, σε συνέχεια της βράβευσης στην ίδια κατηγορία το 2014.

Η βράβευση ανακοινώθηκε στην τελετή των World Travel Awards Europe, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Ο θεσμός World Travel Awards διεξάγεται σε όλες τις ηπείρους από το 1993, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου.

Οι πρακτικές που διαφυλάσσουν και προβάλλουν τον φυσικό πλούτο της Μεσσηνίας, την ιστορία και τα έθιμά της, όπως και η ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης, ήταν τα κύρια στοιχεία που συντέλεσαν στην επιλογή της Costa Navarino.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, οι επισκέπτες της Costa Navarino από όλα τα μέρη του κόσμου, έρχονται σε επαφή με τις παραδόσεις, τα έθιμα της περιοχής αλλά και με μοναδικές αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες όπως οι Φιλοσοφικοί Περίπατοι, η γευσιγνωσία λαδιού, τα μαθήματα μαγειρικής Μεσσηνιακής κουζίνας, ο τρύγος και η συγκομιδή ελιάς. Στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι να επιστρέψουν οι επισκέπτες στον τόπο τους, έχοντας αποκομίσει γνώση και μοναδικές εμπειρίες από τη νέα περιοχή που γνώρισαν και από τους ανθρώπους της.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα