Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 09:59

Καλαμάτα: Η δυναμική των Συστημικών Μελετών στον τουρισμό

Η παρουσίαση της δυναμικής επιστημονικής περιοχής των Συστημικών Μελετών στις εκφάνσεις του Τουρισμού, με εφαρμογές σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του κλάδου είναι το αντικείμενο του 14υο Εθνικού και Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ), με θέμα  "Systemics  and  Tourism" που διοργανώνει στην Καλαμάτα το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

Το Συνέδριο λαμβάνει χώρα στην Καλαμάτα, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2018 και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Elite City Resort.

Tα Systemics θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών και Πολύ-μεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας του κλάδου του tουρισμού. H διεπιστημονική διεθνής κοινότητα των Συστημικών Μελετών διαθέτει τα επιστημονικά συστημικά εργαλεία, καθώς και εξειδικευμένο λογισμικό, για την αντιμετώπιση και διαχείριση πολύπλοκων και πολυδιάστατων προβλημάτων, σε κάθε ανάλογη περιοχή πρακτικής και εξειδίκευσης, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ομιλητές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι ιδιαίτερες θεματικές περιοχές αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα workshops και πολλές άλλες συνεδρίες θα προσελκύσουν την προσοχή μεγάλου αριθμού ακαδημαϊκών, συμβούλων, επενδυτών αλλά και φοιτητών. Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Συστήματα Ερευνών (IFSR), της Διεθνούς Ακαδημίας Συστημάτων και Επιστημών Διαδικτύου (IASCYS), της European Union for Systemics μαζί και με φημισμένες εταιρείες συμβούλων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, θα κάνουν το Συνέδριο μια επιτυχημένη επιλογή για τους παρευρισκόμενους και συμμετέχοντες. Υπάρχει έντονη συμμετοχή από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως επισημαίνεται, όλοι οι Μεσσήνιοι και Πελοποννήσιοι γενικότερα είναι προσκεκλημένοι χωρίς κόστος συμμετοχής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα