Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 09:53

Στο "1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό τουρισμό" το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων, στη Σαντορίνη.

Συμμετοχή στο "1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό τουρισμό", το οποίο έγινε στη Σαντορίνη 14-16 Οκτώβρη 2016, είχε το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων. Το συνέδριο είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς παρουσιάστηκαν και καταγράφηκαν ανάγκες, προτάσεις και καλές πρακτικές από τον χώρο του οινικού τουρισμού και της προώθησης των σχετικών δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα μάλιστα ως κομμάτι μιας ευρύτερης προσέγγισης που εντάσσει το κρασί στη γαστρονομία ως αναπόσπαστο μέρος της.


Το Δίκτυο συμμετείχε στο συνέδριο με μια
poster presentation, με παρεμβάσεις των εκπροσώπων του (Σωτήρης Μπόλης, Project manager και Ηρώ Τσιμπρή, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής) κατά τη διάρκεια της συζήτησης καθώς και με συζητήσεις στο περιθώριο του συνεδρίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου, τον Δήμαρχο Σαντορίνης Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, εκπροσώπους δήμων και φορέων που έδειξαν ενδιαφέρον για το Δίκτυο και ανθρώπους του κρασιού, της γαστρονομίας και του τουρισμού.


Το Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπ.Α.Α.Τ., θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το κρασί και τη συνεισφορά του στον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό και έχει εντάξει πολλές σχετικές δράσεις στο σχέδιό του.
 

Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων

 

Web site: www.FinestGreekTastes.com

Facebook page, Youtube channel: Finest Greek Tastes

E-mail: FinestGreekTastes@gmail.com

 

Ελληνική γαστρονομία. Παραδοσιακά σύγχρονη.


Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα