Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 14:25

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Ανάγκη για εκσυγχρονισμό και επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Ανάγκη για εκσυγχρονισμό και επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας

Την ανάγκη για επέκταση του αεροδρομίου Καλαμάτας αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική σεζόν εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχου Μεσσηνίας, με αφορμή την άφιξη της πρώτης πτήσης της Air France.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η άφιξη της πρώτης πτήσης της εταιρίας AIR FRANCE στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας αποτελεί ευχάριστο γεγονός. Υποδεχθήκαμε μαζί με τους τοπικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης και των Επαγγελματιών τους επιβάτες και, με τον τρόπο μας, τους ευχαριστήσαμε για την επιλογή που έκαναν στην περιοχή μας. Μια επιλογή, που αποτελεί σοβαρή ένδειξη της τάσης που έχει διαμορφωθεί στις διεθνείς αγορές να στραφούν στη Μεσσηνία με το γραφικό φυσικό περιβάλλον και τον γενικότερο πλούτο των επιλογών που προσφέρει ο τόπος στον επισκέπτη του.

Ταυτόχρονα, σηματοδοτεί την ανάγκη τόσο της συστηματικής προσέγγισης των αγορών με στρατηγική, όραμα και προοπτική όσο και της αναβάθμισης των υποδομών με σπουδαιότερη την επέκταση του αεροδρομίου , την οποία κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει. Η υλοποίηση αυτού του έργου θα ανοίξει κυριολεκτικά τις πύλες από το εξωτερικό, με ταξιδιώτες και επαγγελματίες που θέλουν να τονώσουν την περιοχή μας, αλλά δεν μπορούν λόγω των δικών μας αδυναμιών να ανταποκριθούμε σε όσα είναι αναγκαία να κάνουμε για την προσέλκυσή τους.

Καλωσορίσαμε την πτήση της γαλλικής εταιρίας που μας γεμίζει με αισιοδοξία για την τουριστική προοπτική της περιοχής μας που, όπως διαφαίνεται, θα σημειώσει άνοδο στις αφίξεις εφέτος, ευελπιστώντας ότι θα καλύψει τις απώλειες της περυσινής χρονιάς.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022