Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 19:00

Μια νέα γειτονιά εμπλουτίζει την οικιστική πρόταση της Costa Navarino

H νέα γειτονιά Valley Greens διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των κατοικιών Costa Navarino Residences και αναπτύσσεται εντός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής ανάπτυξης της Costa Navarino.

Η νέα γειτονιά περιλαμβάνει κατοικίες τριών διαφορετικών τύπων, οι οποίες παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key). Στη Valley Greens θα δημιουργηθούν semi-detached κατοικίες 2-3 υπνοδωματίων επιφάνειας από 135 τ.μ. έως και 250 τ.μ. αντίστοιχα, καθώς και detached κατοικίες 4 υπνοδωματίων επιφάνειας από 300 τ.μ., ενώ οι περισσότερες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Όλες οι κατοικίες απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα για πάντα, στους ελαιώνες και την πλούσια Μεσσηνιακή φύση αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος. Η πώλησή τους ξεκινά την τρέχουσα περίοδο, ενώ η κατασκευή τους προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του 2026.

Σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των κατοικιών θα εφαρμοστούν οι αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smart home) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Το σχεδιασμό της Valley Greens υπογράφουν τα αρχιτεκτονικά γραφεία «Kokkinou & Kourkoulas Architects» και «Zoumboulakis Architects».

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών επωφελούνται από μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης (property και facility management), και ενοικίασης, καθώς και προνομιακή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και αυθεντικών εμπειριών, χώρων γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, signature γήπεδα γκολφ και μια παραλία μήκους 1 χλμ., που δημιουργούν μια μοναδική και ανέμελη εμπειρία διαβίωσης. Η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά ακόμη από τα συστατικά που χαρακτηρίζουν τις Costa Navarino Residences.

Η Valley Greens έρχεται να προστεθεί στις γειτονιές Sea Dunes, Olive Grove και Rolling Greens που περιλαμβάνουν custom αλλά και turn-key (εξατομικευμένες και έτοιμες προς χρήση) κατοικίες. Με την ολοκλήρωση όλων των γειτονιών, η συνολική κάλυψη παραμένει στο 10% της έκτασης των 1.300 στρεμμάτων του Navarino Dunes, διασφαλίζοντας ότι το 90% παραμένει ακάλυπτο, με κύρια χρήση το φυσικό ή το οργανωμένο πράσινο.

Η νέα γειτονιά έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την οικιστική πρόταση στην Costa Navarino ως έναν πρότυπο αειφόρο προορισμό για να ζει κάποιος εκεί, που υποστηρίζεται από ένα οικοσύστημα δραστηριοτήτων, εμπειριών κι εγκαταστάσεων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα