Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 14:20

Η Κάρπαθος εκπλήσσει κι εντυπωσιάζει

«Από τη θεωρία στην πράξη» είναι η φράση που αντανακλά τις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλει η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου.

 Το Σάββατο 9 Ιουνίου παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου από τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας το σύνολο των στοχευμένων ενεργειών που έχουν υλοποιηθεί προς το παρόν σε Ελλάδα και εξωτερικό με παρουσιάσεις προορισμού σε Ευρώπη και Ασία, στρατηγικές συνεργασίες με Tour Operators και αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού, πλήθος δημοσιογραφικών ταξιδιών και δημοσιευμάτων σε Ελληνικά αλλά και διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN και το Euronews, και οργανωμένες εκθεσιακές συμμετοχές σε πολλές αγορές ενδιαφέροντος με ορατά αποτελέσματα. Ακολούθησαν τα συμπεράσματα από έρευνα ικανοποίησης Τουριστών αλλά και πρωτοποριακή ειδική ανάλυση αντίληψης και συναισθημάτων των Τουριστών για τον προορισμό η οποία αποκάλυψε και στατιστικά πλέον, την ικανότητα του παραδεισένιου προορισμού να εκπλήσσει τον επισκέπτη και έθεσε τις βάσεις για το νέο κεντρικό σύνθημα «Surprise Paradise» που θα συνοδεύει όλες τις δράσεις προβολής της Καρπάθου καθώς και το διαφημιστικό slogan «Wonderful Original World» ή αλλιώς «WOW!» που θα εφαρμοστεί σε προωθητικές ενέργειες. Στο πλαίσιο του απολογισμού που έφερε ικανοποίηση στους επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων του νησιού που παρευρέθηκαν, έγιναν εκτενείς αναφορές στις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Τουρισμού να δημιουργήσει και να αναδείξει δύο νέα Τουριστικά «προϊόντα», τον Περιπατητικό Τουρισμό και τον Ορνιθοτουρισμό, μέσα από επιτυχείς ενέργειες και συνεργασίες με καταξιωμένους ειδικούς του χώρου.
Αναφορικά με το πνεύμα δημιουργικότητας και παραγωγικότητας που διέπει την Επιτροπή, δεν είναι τυχαίο εξάλλου, πως η παρουσίαση έλαβε χώρα μετά από 2 στοχευμένα δημοσιογραφικά ταξίδια που είχαν ολοκληρωθεί μόλις προ ολίγων ημερών, σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων του Δήμου με έμφαση στην αρχαιολογία- ιστορία και τον περιπατητικό Τουρισμό και τη φυσιολατρία. Ταυτόχρονα με την παρουσίαση, βρισκόταν σε εξέλιξη πολύ σημαντικό ταξίδι εξοικείωσης του προορισμού με πολυμελή αποστολή κορυφαίων Γερμανών δημοσιογράφων που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καρπάθου και η Marketing Greece https://www.facebook.com/MrkGreececom/ την περίοδο 8-12 Ιουνίου, έπειτα από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλη Λυτού. Η ομάδα με τους εκλεκτούς συμμετέχοντες που αρθρογραφούν σε πλήθος καθιερωμένων Γερμανικών, εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ είχε την ευκαιρία μέσα από ένα γεμάτο πρόγραμμα περιηγήσεων και επισκέψεων που οργάνωσε ο Δήμος, να ανακαλύψει όλους εκείνους τους λόγους που καθιστούν την Κάρπαθο… «Surprise Paradise», όπως οι παραλίες απαράμιλλου φυσικού κάλλους, η «ζωντανή» παράδοση, η μυστηριακή κουλτούρα και ιστορία και η ξεχωριστή τοπική κουζίνα.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα