Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 12:39

Mirror: 5 ιδανικά νησιά για διακοπές πριν το καλοκαίρι! Ξεχωρίζει η Άνδρος

Η Βρετανική Mirror https://www.mirror.co.uk/travel/europe/lesser-known-greek-islands-worth-25927909 προτείνει στους εκατομμύρια αναγνώστες της, πέντε λιγότερο δημοφιλή Ελληνικά νησιά για να ζήσουν αξέχαστες διακοπές μέσα από δραστηριότητες και εκτός θερινής σεζόν.

Η λίστα περιλαμβάνει την Άνδρο, τη Σίφνο, την Αμοργό, τη Σκιάθο και την Τήνο. «Η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα μεγάλα νησιά, αλλά προσφέρει πολλές ακόμη εξαιρετικές επιλογές», αναφέρεται στο αφιέρωμα που έχει μεγάλη απήχηση, καθώς το τελευταίο διάστημα επανακάμπτει το ενδιαφέρον για κρατήσεις. 

Η ταξιδιωτική συντάκτρια Julia Dellahaye ξεχωρίζει την Άνδρο ως τον πλέον μη συμβατικό προορισμό για ταξιδιωτικές εμπειρίες χωρίς συνωστισμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άνδρος    https://www.instagram.com/visitandrosisland/ αποτελεί το όνειρο για κάθε ταξιδιώτη που επιζητά την αναζωογόνηση μέσα από την περιπέτεια, την πεζοπορία και τις εξορμήσεις στη φύση. Τα παραδοσιακά ταβερνάκια, τα καλαίσθητα εστιατόρια και τα καφέ- μπαρ του νησιού θα ανταμείψουν όσους έχουν επιδοθεί σε αθλητικές δραστηριότητες μέσα στην ημέρα.

 «Οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες. Οι διακοπές γεμάτες δραστηριότητα και χωρίς μαζικότητα αποτελούν την ουσία της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει η Άνδρος, πράγμα που επικοινωνούμε συστηματικά και έχει σημαντική ανταπόκριση σε Ελλάδα και εξωτερικό» τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα