Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 11:31

Μέχρι αύριο το 3ο Συνέδριο Οινοτουρισμού στην Πελοπόννησο

Ολοκληρώνεται αύριο το 3o συνέδριο οινοτουρισμού που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Η τελετή έναρξης του συνεδρίου έγινε χθες στο Κτήμα Σκούρα ενώ σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί επίσκεψη και ξενάγηση στο Κτήµα Τσέλεπου. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον πολυχώρο του Οινοποιείου Λαφαζάνη και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

Το υπουργείο Τουρισμού θα παρουσιάσει την πολιτική που αφορά σε ειδικές μορφές τουρισμού, θα γίνει εισήγηση σχετικά με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος “Food and Drink” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα ακολουθήσουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, τρίτη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου, προβλέπεται στις 10.30 το πρωί η φύτευση αμπελώνα και στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, ενώ στις 2.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κτήμα Σεµέλη η οποία περιλαμβάνει οινοπεριήγηση και ξενάγηση.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα