Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 09:54

Independent και evening Standard «ανακαλύπτουν» την Ίο!

Οι μοναδικές γωνιές της Ίου αναδεικνύονται  σε εκτενή αφιερώματα δύο εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων της Μ. Βρετανίας, της «Independent» και της «Evening Standard».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, "Με την παραδοχή πως το νησί αλλάζει, εξελίσσεται σε μία έκπληξη στις Κυκλάδες και έχει να προσφέρει στον επισκέπτη, πολλά παραπάνω από ένα party island, τα δύο καθιερωμένα διεθνή ΜΜΕ που επηρεάζουν τις αποφάσεις εκατομμυρίων ταξιδιωτών στην Αγγλία και όλο τον κόσμο, τονίζουν πως στην Ίο δεν είναι πολυτέλεια να βρει κανείς το δικό του σημείο για να απολαύσει το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και να ζήσει ιδιαίτερες εμπειρίες,  χωρίς την αναπόφευκτη πολυκοσμία άλλων Ελληνικών προορισμών".

«Τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Ιητών σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες δουλεύουν στην κατεύθυνση της αλλαγής που διαπιστώνουν οι Βρετανικές εφημερίδες», σχολίασε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιητών, Άντζελα Φάκου, σχετικά με τα αφιερώματα που προήλθαν από προγραμματισμένες δημοσιογραφικές επισκέψεις του Δήμου  με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία Συμβούλων.   

Πηγές:

https://www.standard.co.uk/lifestyle/travel/what-to-do-ios-travel-guide-a3853051.html

https://www.independent.co.uk/travel/europe/ios-greece-island-holidays-santorini-review-best-beaches-things-to-do-mylopotas-a8317831.html

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα