Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 09:13

Παραμένει το αίτημα για ενιαία προβολή της Πελοποννήσου

«Η Οικονομία της Φιλοξενίας», στάθηκε αφορμή για την ανάδειξη σημαντικών θεμάτων αναφορικά με τον τουρισμό. Ελαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Aldemar Olympian Village, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, έπειτα από πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου με τη συμμετοχή των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Καρπέτας, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιάτσης, ο Αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας,ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου Λεωνίδας Βαρουξής αναπτύσσοντας τον καθοριστικό ρόλο της Περιφέρειας στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αναπτύχθηκαν θέματα διαπεριφερειακών συνεργασιών και την αναγκαιότητα κοινών δράσεων και συνεργιών για την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστορίας, του πολιτισμού και της γαστρονομίας του κάθε τόπου.
Απ’ όλους τους ομιλητές αναδείχθηκε η αναγκαιότητα προβολής της Πελοποννήσου πέρα και έξω από τα όρια της διοικητικής διαίρεσης.
Συμμετείχαν ακόμα ο πρόεδρος του ομίλου Aldemar Resorts δρ. Νικόλαος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του επιμελητήριου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος, ο διευθυντής του προγράμματος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κουρέτας, κ.α.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα