Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 09:18

Η Μύκονος συνδέεται αεροπορικά με Ασία και Αυστραλία - Η πρώτη πτήση της Qatar Airways

Με όλες τις τιμές, υπό τους παραδοσιακούς κυκλαδίτικους ρυθμούς και με παραδοσιακούς μυκονιάτικους χορούς, στα πλαίσια της απαράμιλλης μυκονιάτικης φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκε στον Αερολιμένα Μυκόνου η υποδοχή της ιστορικής πρώτης πτήσης της Qatar Airways από την Ντόχα, με Έλληνα πιλότο!

Η σύνδεση με την τεράστια τουριστική αγορά της Ασίας & της Αυστραλίας μέσω της Ντόχα και της Qatar Airways, ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί της Μυκόνου.
Πρόκειται για την υλοποίηση μιας άκρως σημαντικής συνεργασίας, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου, για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου.

Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax, ενώ έχει βραβευτεί στα «World's Best Business Class», ως «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».
Πρόγραμμα πτήσεων: 
Πρόγραμμα πτήσεων (30 Μαΐου-30 Σεπτεμβρίου)
Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)
Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)

Η υποδοχή έγινε παρουσία του πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Abdulaziz Al-Naama, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, του δημάρχου Μυκόνου κ. Κουκά, της Country Manager της Qatar Airways στην Ελλάδα κ. Theresa Cissell, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ατζαμόγλου, του Αντιδημάρχου κ. Γκέλου, του αντιπεριφερειάρχη κ. Μπρίγγου, των δημοτικών συμβούλων κ. Τόνιας Ανδρόνικου και Αντώνη Κουσαθανά και της περιφερειακής συμβούλου Μαρσούλας Χανιώτη, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και της Fraport.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα