Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 15:56

Η Περιφέρεια Μακεδονίας δίνει το παρόν στη Διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού στη Βαρκελώνη

Στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού “IBTM World 2021”, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2021 στη Βαρκελώνη, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημιουργώντας δυνατότες συνεργασίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην διεθνή έκθεση στη Βαρκελώνη φιλοξένησε στο περίπτερο της το Thessaloniki Convention Bureau, καθώς και εκπροσώπους του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επιχειρησιακές συναντήσεις με τη συνεργασία του Thessaloniki Convention Bureau και παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατότητες τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και όλες οι θεματικές μορφές τουρισμού που η Περιφέρεια μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες. Με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 50 προκαθορισμένες συναντήσεις, σε διάστημα τριών ημερών.

Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για νέους προορισμούς εντός Ευρώπης, η πρόθεση και επιθυμία όλων για νέες, εποικοδομητικές συνεργασίες, καθώς και νέα ενδιαφέροντα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι υγειονομικοί περιορισμοί λόγω Covid-19 είναι ακόμη ενεργοί και εξακολουθούν να αποτελούν παράγοντα που θα καθορίζει τον προγραμματισμό των συναντήσεων στη βιομηχανία. «Η μεγάλη δυναμική της πόλης της Θεσσαλονίκης και η πολυπολιτισμική της ταυτότητα αναδείχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού. Οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες του χώρου ανερχόμενοι προορισμοί που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα και μικρά συνέδρια και διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Με τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΙΒΤΜ στη Βαρκελώνη, απευθυνθήκαμε σε διοργανωτές συνεδρίων που αναζητούν νέους προορισμούς για τις συναντήσεις τους, προσφέροντάς τους αυθεντικές εμπειρίες και δραστηριότητες σε περιοχές που δεν απέχουν πολύ από το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου» τόνισε ο Τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα