Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 17:20

Η Ίος «ταξιδεύει» σε Λονδίνο και Κίνα και «γοητεύει» Γερμανό φωτογράφο

Στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, ο Δήμος Ιητών ανταποκρίθηκε έγκαιρα και δήλωσε συμμετοχή στο επιτυχημένο Virtual B2B Roadshow που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, το διάστημα 22-25 Νοεμβρίου 2021.

Με εφόδια το νέο οπτικο-ακουστικό υλικό και τουριστικό βίντεο του Δήμου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Αντώνης Μέττος παρουσίασε τον προορισμό «Ίος» σε επιλεγμένα τουριστικά πρακτορεία της Κίνας με εξειδίκευση στο γαμήλιο τουρισμό, τον παραθερισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία και τις δραστηριότητες. 

Επιπλέον, προηγήθηκε η συμμετοχή του προορισμού στη ψηφιακή εκδοχή της διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market, όπου με τη στήριξη της εταιρίας συμβούλων του Δήμου πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικές επαφές με δημοσιογράφους και bloggers, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Ιητών λοιπόν, συνέχισε τις στοχευμένες προσπάθειες προβολής του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πλούτωνας Κοριτσιάδης υποδέχτηκε σε συνεννόηση με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας τον έμπειρο φωτογράφο Rudi Sebastian που πραγματοποιήσε επαγγελματικό ταξίδι στην Ίο με σκοπό τη συλλογή φωτογραφικού που πρόκεται να συμπεριλάβει στην έκδοση φωτογραφικού και τουριστικού λευκώματος για την Ελλάδα. Σκοπός του ταξιδιού του καταξιωμένου δημοσιογράφου ήταν να αποτυπώσει με τον φακό του την ηρεμία και τη γοητεία του νησιωτικού Κυκλαδίτικου χειμερινού τοπίου καθώς και στιγμές αυθεντικότητας στην Ίο.

«Προμηνύεται μία ακόμη ιδιαίτερη τουριστική σεζόν λόγω πανδημίας. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα και δεν παύουμε να σχεδιάζουμε ή να υλοποιούμε νέες δράσεις προβολής» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα