Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 16:46

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia αύριο η συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ ανοίγει φέτος της πύλες της στη Θεσσαλονίκη, η 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας, στην φετινή διοργάνωση αναμένονται σημαντικές παρουσίες από επιχειρηματίες του τουρισμού, Περιφέρειες – Δήμους και συμμετέχοντες από 28 χώρες.

Την Έκθεση θα επισκεφτεί ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρης Φραγκάκης, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και παράγοντες του τουρισμού.

Ο  κ. Δημήτρης Φραγκάκης θα συμμετάσχει επίσης, στο συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, θα συναντηθεί με την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης κα Μαρία Αντωνίου και  στις 19:30 θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων της Philoxenia 2021. Την επομένη Σάββατο 13/11( 10:30 π.μ.), ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ Δημήτρης Φραγκάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός εμπειρίας – Αναζητώντας την αυθεντικότητα»  και ακολούθως θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Τέλος, στις 13.00 της ίδιας ημέρας, θα είναι ομιλητής στη πάνελ της θεματικής ημερίδας: «Οι κινηματογραφικές παραγωγές ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των περιφερειών» μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ, κ. Παναγιώτη Κουάνη.

 Η συζήτηση θα γίνει  στο  Open Stage του περιπτέρου 13, της ΔΕΘ και τον συντονισμό της θα κάνει ο Τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίαςκ. Αλέξανδρος Θάνος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα